Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Glenn Close, zvijezda filmova 'Opasne veze' i 'Fatalna privlačnost', dobila je zvijezdu na holivudskom 'Šetalištu slavnih'.


U ponedjeljak, nakon što joj je u 61. godini dodijeljena nagrada koju mnogi glumci u Hollywoodu priželjkuju, glumica Glenn Close se zahvalila i rekla da je to jedna 'velika, velika čast'. Zatim je nastavila u šaljivom tonu i izrazila zadovoljstvo što će ljudi imati priliku hodati po njezinoj nagradi.

'Da vas smatraju zvijezdom je jedno, ali biti dio pločnika iznad kojeg svakodnevno teče život, to je za mene najbolji dio ove nagrade.', rekla je Close tijekom ceremonije. Kako je Close u mnogim filmovima glumila negativku, iskoristila je priliku da pozove sve one kojima se nisu svidjeli likovi koje je interpretirala da dođu gaziti po njenoj zvijezdi ne bi li se tako malo ispuhali.

Vezani članci Slika nije dostupna Hollywoodski ljepotan, mamac za žene - a sad ima i vlastitu zvijezdu! Slika nije dostupna Najviše Emmyja seriji 'Televizijska posla'

Prva zvijezda na 'Šetalištu slavnih' u Hollywoodu dodijeljena je 9. veljače 1960. godine glumici Joanne Woodward, a ona Glenn Close je 2.378. celebrity zvijezda po kojoj će prolaznici imati priliku hodati.