Vlasnik Harrodsa, Mohamed Al Fayed, po 21. put organizirao je raskošnu paradu uoči Božića.


80-godišnji Mohamed Al Fayed s godinama postaje sve emotivniji i privrženiji tradicionalnim vrijednostima poput Božića, kojeg nikako da dočeka, pa je već na počeku studenog odlučio potrošiti koji milijun iz svoje bogate kasice-prasice i po 21. put organizirati raskošnu Božićnu paradu u londonskom Knightsbridgeu.

Vezani članci Božić u djetinjstvu Prisjetili se omiljenog Božića i podijelili dirljive fotografije, imate li i vi slične uspomene? Slika nije dostupna Otkrili smo gdje Djed Božićnjak kupuje poklone za Božić!

On to i inače čini, samo što je svake godine sve ranije i ranije, dobro da parada ne počinje krajem ljeta, a ni to nije isključeno, cinično će neki engleski mediji. U svoj omiljeni Harrods kojim predsjedava dovukao je glazbenu skupinu Girls Aloud, a nastup Nicole, Cheryl, Sarah, Nadine i Kimberley promatralo je tisuće prolaznika uživajući ujedno i u uličnim nastupima.

Vratite se u djetinjstvo!! Brzo!!

Jedinstvena parada koju organizira 'tata Božić' trebala bi označiti svečani ulazak Djeda Mraza u Harrods, čiji je dolazak ove godine pratilo pet tisuća ljudi, što je najveći broj dosad. Nagađa se kako će u narednih šest tjedana Djeda Mraza u Harrodsu posjetiti i na krilo mu sjesti 200 tisuća mališana čija su srca obavijena božićnom čarolijom.

Londončani obožavaju Harrods u vrijeme Božića, svake godine ga posjećuje sve više i više obitelji i djece, i to zato što se prije Božića cijeli dućan pretvori u mali zabavni park prepun vila i anđela koje čuvaju brojne poklone ispod borova i najmanjima, baš kao i Djed Mraz, obećaju sretan život i ostvarenje svih njihovih želja.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju