Svoju je korpulentniju figuru Jack Black iskoristio kao štit u bitci s Blefuscudijcima u novome filmu ‘Guliverova putovanja’.


Jack Black glumi glavnu ulogu u nadolazećem filmu, u kojem od činovnika postaje novinar koji se uputio u Bermudski trokut u potrazi za dobrom pričom. Kada napokon stigne, otkriva izgubljenu zemlju Liliputanaca, u kojoj su ljudi veličine njegovih prstiju, te im pomogne potući ljute susjede Blefuscudijce. No, čim ga ovi ugledaju na Gulivera navale topovima. Nakon što je trbuhom odbio topovska zrna, Black je uzviknuo: ‘Neosvojiv sam!’ U nedavnom intervjuu Jack Black je otkrio da mu je bilo teško snimati pojedine scene, budući da je morao stajati iza zelene pozadine, radi simulacije velike razlike u veličini svih protagonista filma. ‘Kada sam napokon došao na red za snimanje, većina ekipe se već razišla, a ja sam sam glumio teniskoj loptici’, izjavio je duhoviti glumac, prenosi Daily Mail. Film će u Americi biti premijerno prikazan 22. studenog, i to u 3D-u.

>> Jack Black: Smiješan na filmu, dosadan u stvarnosti

Vezani članci Dokumenti, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Odlučili su: Česi zbog straha od novih sojeva koronavirusa - zatvaraju granicu Koronavirus u Njemačkoj Nije im svejedno: Zbog novih sojeva Nijemci uvode još dodatnih ograničenja