Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova sezona popularnog realityja Nove TV je u pripremi, a producenti najavljuju da će i ovog proljeća gledatelji pratiti 100 posto Farmu. Život na selu, u teškim uvjetima, u skladu s prirodom i valjanje u blatu glavna su obilježja Farme koja donosi i jednu novost.


Četrnaest poznatih muškaraca i žena na seoskom imanju morat će ove godine ne samo raditi nego i zaraditi glavnu nagradu. Maksimalni novčani iznos koji farmeri mogu zaraditi je do pola milijuna kuna, a polovica tog iznosa bit će prisutna na Farmi u dukatima. Njima će gospodariti mentor Joža koji će ih iz tjedna u tjedan isplaćivati najboljim radnicima za dobro obavljene zadatke i farmerski posao. Tijekom tri mjeseca na Farmi natjecatelji će zarađivati i nasljeđivati dukate od izbačenih farmera, a druga polovica dukata bit će u rukama gledatelja koji će sudjelovati u odluci o pobjedniku.

Vezani članci Štefica Rožanković (Foto: PR) Farmerima je gazdarice Štefice dosta već prvi dan: "Ona se baš uživila!" Roberto Levak i Jurica Belamarić (Foto: PR) Roberto se povjerio Jurici: "Maji dajem totalno povoda, a htio sam se prebaciti na Kristinu“

Uskoro će, podsjetimo, 14-ero poznatih započeti svoju avanturu putujući kroz nepoznata područja u potrazi za zabačenom lokacijom na kojoj je smještena napuštena, trošna i neuređena gospodarska farma. Stotinu godina daleko od moderne civilizacije oni će postati novi farmeri koji prema hrvatskim tradicionalnim običajima žive i rade 13 tjedana na Farmi. Farma će i ove godine biti sto posto zabavna, zahtjevna, hrvatska i napeta.

Ovo su njezina pravila:

- Na farmi se u skladu s tradicijom i običajima živi.
- Na farmi se nerad, nasilje i nepravda ne trpe.
- Na farmi vatra i fenjer put osvjetljavaju.
- Na farmi se voda iz bunara pije.
- Na farmi se na peć na drva kuha i grije.
- Na farmi su svi u obvezama ravnopravni.
- Na farmi se nebriga o životinjama kažnjava strogo.
- Na farmi se trud i težak rad nagrađuju zlatom.
- Na farmi modernih uređaja nema.
- Na farmi svaki tjedan fair play dvobojem završava.