Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dokumentarni film novinarke Ashley Colburn dosad je u Americi vidjelo deset milijuna ljudi.


23-godišnja novinarka ponovnoje posjetila Hrvatsku, a novinar InMagazina ju je odveo na kavu i doznao kako je snimila nastavak dokumentarca o najljepšoj zemlji na svijetu - kako Ashley naziva Hrvatsku.

Vezani članci Slika nije dostupna Šokantne snimke ugledat će svjetlo dana! Slika nije dostupna 'Žao mi je, već imam dečka, ali kad prekinemo ti ćeš mi biti prvi izbor'

Za svoj dokumentarac 'Wow Croatia' Ashley Colburn nagrađena je Emmyjem. Ova nagrada u TV svijetu ekvivalent je Oscaru. Nakon što je trijumfirala desetminutnim dokumentarnim filmom na svojoj matičnoj TV postaji Wealth TV dobila je vlastitu emisiju 'Take off with Ashley'. Gotovo nevjerojatno zvuči podatak kako je putovanje u Hrvatsku ovoj 23-godišnjakinji bio prvi odlazak izvan granica SAD-a. Simpatična novinarka ističe kako se u Lijepu našu zaljubila na prvi pogled.

'Hrvatska je moj prvi izbor'

'Sve je počelo kad je moj brat proputovao Hrvatsku. Ja sam vidjela fotografije Plitvica i rekla o moj Bože pa gdje je to mjesto. I to me privuklo. Čak i ne za posao jer tada nisam imala ovaj posao nego doći kao turist. Pa kad su mi rekli da odaberem mjesto. Hrvatska je bila moj prvi izbor', ispričala je Ashley.

Kada je poželjela napraviti priču o Hrvatskoj njezin joj je urednik prešutio kako je Dubrovnik njegovo omiljeno ljetno odredište i da su mu ljepote naše zemlje dobro poznate. Šef joj je dao zadatak da mu prije puta u detalje napiše što u Hrvatskoj planira snimati. Nastavak nevjerojatno zanimljive priče pogledajte u priloženom videu.

>> InMagazin