Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrana u srpskoj Farmi priprema se na svinjskoj masti, zbog čega Ekrem ništa ne jede osim kruha.


Zatezao je pojas kada je stigao na farmu kako mu ne bi ispale hlače, a sada će na remenu morati probušiti još koju rupu. Naime, poprilično mršav Ekrem Jevrić još je više smršavio jer posljednjih dana ne jede ništa osim kruha, budući da se sva hrana sprema na svinjskoj masti što se protivi njegovoj muslimanskoj vjeroispovijesti.

Vezani članci Slika nije dostupna Transvestit cijelu noć mučio Ekrema Jevrića Slika nije dostupna Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

Lažu Ekremu kako bi jeo barem kruh

Nitko od farmera hranu na masti ne sprema namjerno, da bi isprovocirao njujoršku zvijezdu, već zato što su se razbacivali namirnicama pa tako ostali bez suncokretovog ulja. Ekrem s vremenom pojede komad kruha i poneku sitnicu za koju zna da nema veze sa svinjskom masti. No, kako uvijek postoji 'ali, tako i u ovom slučaju iza svega stoji mala tajna stanara.

Kada bi Ekrem doznao da se i kruh radi na svinjskoj masti ne bi ni to jeo! Jako mi ga je žao. Jadan čovjek, ništa ne jede već danima', rekla je Šikica ostalim stanarima trenutačno najpoznatije srpske farme.

Svi farmeri složili su se u jednome - Ekremu neće otkriti tajnu kako spremaju kruh, 'jer bi ga to moralno dotuklo', a farmeri svakako žele da Ekrem ako ništa drugo živ dočeka kraj showa. Drugo mu ništa ne mogu ponuditi, a produkcija showa neće dopustiti varanje. No, nakon kiše uvijek dolazi sunce, pa će tako uskoro doći dan kada će farmeri tržiti svoje proizvode koje su sami napravili i tako kupiti prijeko potrebno ulje. Da i Gospoda konačno ruča.

>>Dok se dečki sočno ljube Ekrem pjeva nacionalističke pjesme

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju