Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na srpskom imanju izbila je masovna svađa u kojoj su akteri bili svi stanari, a najveći incident dogodio se između političara Marjana i pjevačice Vendi.


Upitno je jesu li na srpskoj farmi svi poludjeli od izolacije ili se na kamerama jednostavno bilježi njihov stvaran karakter, no činjenica je da se prelaze sve granice, ne samo općenito u ponašanju, već i u međuljudskim odnosima. Tako je ova masovna svađa završila udarcem laktom u grudi što ga je zaradila pjevačica Vendi kojom ju je 'počastio' političar Marjan isprovociran verbalnim okršajem.

Vezani članci Slika nije dostupna Transvestit cijelu noć mučio Ekrema Jevrića Slika nije dostupna Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

No, upravio zbog toga, malo je nedostajalo da verbalni okršaj preraste u pravi fizički obračun, obzirom da su svi stanari grlato i ravnopravno sudjelovali u svađi, a i fizički nasrtaji sve su više dobivali dimenziju naguravanja i potencijalne tučnjave. Marjan je i započeo cijeli sukob nazvavši Ekrema 'glupakom', na što mu najpoznatiji Amerikanac u Srbiji nije ostao dužan: ''Marjane, džukelo, pazi s kim pričaš, pi***, nemoj više u životu da mi priđeš, nećeš se dobro provesti', uzvratio je Jevrić.

>> Transvestit cijelu noć mučio Ekrema Jevrića

No, Vendi se uplela u okršaj i priskrbila Marjanu priliku da joj prišije veliki broj uvreda. Svađa je trajala cijeli dan, a u priloženom videu možete pogledati zašto je Ekrem Jevrić proglašen herojem dana.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju