Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na srpskoj Farmi zaista su svi sukobi kulminirali, a očito je da ima i psihičkih posljedica koje su uzrokovani životom s nepoznatim ljudima i strogom izolacijom od ostatka svijeta.


Tako je Vendi doslovno u strahu za vlastiti život čime sve više pokazuje simptome totalne histerije i paranoje jer ima teoriju kako stanari kuju atentat na nju i kako ju žele smaknuti. Zbog toga bi doduše mogla ostati žedna obzirom da smatra kako joj se želi podvaliti otrov u piće i jadna problijedi kad joj bilo tko ponudi nešto za popiti. Ovakvo ponašanje definitivno nagovještava apsolutnu brigu za psihičko stanje koju su uostalom pokazali i neki farmeri reakcijom na njena razmišljanja.

Vezani članci Slika nije dostupna Transvestit cijelu noć mučio Ekrema Jevrića Slika nije dostupna Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

U svakom slučaju, srpska Farma je počela sličiti na pravi mali krimić. Za elemente komedije u svemu tomu, svakako prednjači Ekrem Jevrić koji je svojom pojavom odlučio još više zabavljati sustanare i javnost tako što je postao – plavuša. Crnu kosu je zalio blajhom i u teškoj muci od peckanja tog agresivnog sredstva postao vjerojatno najzabavnija plavuša današnjice.

I na kraju imamo jedan tragikomičan element. Naime, Boki se u dubokom snu pomokrio u krevet i čak ga ni mokre gaće nisu uspjele probuditi. Dapače, toliko dugo je spavao u takvom 'mokrom' stanju da je na sebe, točnije, na svoje međunožje uspio navući i mušice koje su letjele oko 'središta zbivanja'.

>> Ekrem kao baletan u tjednom zadatku

U svakom slučaju, na srpskom imanju je zavladao totalni kaos koji bi mogao rezultirati svakakvim posljedicama. Činjenica je da su Farma i stroga izolacija očito ostavile predubokih tragova na psihičko stanje kandidata. A možda se u Farmu švercaju tripovi i tablete jer trećeg objašnjenja nema.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju