Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ne dirajte mi u periku' mogli bismo nasloviti epizodu Duška Lokina kada je uvrijeđen radi pitanja o frizuri napustio televizijski show.


Gostujući u emisiji ‘Večeras sa Zuhrom’ na Nezavisnoj televiziji, Duško Lokin uvrijedilo se na pitanje Zlatana Zuhrića Zuhre kako to da već 30 godina nosi jednu te istu frizuru, te je demonstrativno otišao sa snimanja. Zanimljivo je da su ova dvojica već imala sličnu situaciju pred televizijskim kamerama, kada je Lokin jednom ranije gostovao kod Zuhre, a ovaj ga je upitao s kojim šamponom pere kosu. Prije snimanja najnovijeg talk showa ‘Večeras sa Zuhrom’, Lokin je zamolio Zuhru da mu ne postavlja pitanja oko perike jer mu se ona ne sviđaju. Međutim, Zuhra nije poštovao dogovor, te se za vrijeme emisije ponovno dotaknuo spornog pitanja, na što je uvrijeđeni Lokin demonstrativno napustio studio usred snimanja emisije. Nakon dulje stanke, te isprike koju je Zuhra uputio pjevaču, Lokin se ipak vratio na snimanje. 

>> Duško Lokin povećao ulog za skidanje perike!

>> Zašto Mišo Kovač i Duško Lokin 35 godina ne razgovaraju?

>> Nesuđeni terorist Duško Lokin: Nije mi pala dlaka s glave

Vezani članci Slika nije dostupna Lokin napisao 'Papka' inspiriran trokutom Lasić, Lambaša i Radeljak Slika nije dostupna Zašto Mišo Kovač i Duško Lokin 35 godina ne razgovaraju?