Osim što će glazbenici u show 'S lipom do jutra' svirati onako kako vi poželite, Nova TV za svoje je gledatelje pripremila i vrijedne nagrade, koje, među ostalim, uključuju plazma TV prijamnike i jedan automobil.


Nakon novogodišnjeg specijala 'Nad lipom 35', koji će ugostiti brojne glazbenike, poput Jasmina Stavrosa, Mate Bulića, Nede Ukraden, Jelene Rozge, Dražena Zečića, Jole i grupe E.T.-a, uslijedit će spektakularan glazbeni show pod nazivom 'S lipom do jutra'.

Vezani članci Potres u Zagrebu - oštećenja - 1 Prošlo je godinu dana od potresa u Zagrebu, a sjećanja su još bolna: "Ne želim više nikada da se ponovi tako nešto" Ilustracija KVIZ Provjerite znanje o turbulentnoj 2020. godini, sjećate li se ključnih događaja?

Nova TV dat će priliku gledateljima da u najluđoj noći i sami postanu glazbeni urednici, te naruče svoje najdraže glazbene brojeve. Gledatelji osim zabave uz vrhunsku glazbu imat će priliku osvojiti i preko 40 vrijednih nagrada među kojima će se osim plazmi i TV prijamnika naći i jedan automobil.

Zahvaljujući Novoj TV sretan dobitnik će u novom autu ući u 2009. godinu, a kroz veseli glazbeni program gledatelje će uživo voditi Josipa Pavičić i Dalibor Petko.