Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Showbizz i Continental Film podijelili su poklone povodom početka prikazivanja filma 'Karate Kid' u hrvatskim kinima.


Film Columbia Picturesa Karate Kid prati život 12-godišnjeg Drea Parkera (Jaden Smith) koji je mogao postati najpopularniji dječak u Detroitu, ali je zbog karijere svoje majke (Taraji P. Henson) morao otići živjeti u Kinu.

Vezani članci Karate turnir u Ivanić-Gradu (FOTO:PR) U Ivanić-Gradu održan jedan od najstarijih karate turnira u Hrvatskoj Slika nije dostupna Slatkica dana: Mališan navalio na duplo većeg od sebe da zaštiti damu u nevolji

Dreu je ispočetka prilično teško sklopiti nova prijateljstva. Prvi bliski odnos stvara s dječakom iz svog razreda Meijem Yingom, no zbog kulturnih razlika obojica shvate da je njihovo prijateljstvo nemoguće ostvariti.

Da stvar bude gora, Dre se zamjeri i razrednom nasilniku Chengu. Dre malo poznaje karate i, obzirom da su u zemlji kung fua, Cheng s lakoćom obara 'karate kida'. Osjećajući se usamljenim u stranoj zemlji, Dre se nema kome obratiti osim čovjeku koji se bavi održavanjem zgrade, gospodinu Hanu (Jackie Chan) koji je majstor kung fua.

Gospodin Han i Dre počinju trenirati, među njima se gradi prijateljstvo i sve su bliže okršaju s Chengom na kung fu turniru. Dok Han uči Drea da bit kung fua nije u udarcima već u zrelosti i mirnoći, Dre shvaća kako pred njim stoji borba života.

U filmu glume Jaden Smith, Jackie Chan i Taraji P. Henson. Redatelj je Harald Zwart, producenti Jerry Weintraub, Will Smith, Jada Pinkett Smith, James Lassiter i Ken Stovitz, scenarist Christopher Murphey, izvršni producenti Dany Wolf, Susan Ekins, i Han San Ping, direktor fotografije Roger Pratt, BSC, scenograf François Séguin, montažer Joel Negron, kostimograf Han Feng, a glazbu je napisao James Horner.

Showbizz i Continental Film podijelili su 3 majice i 3X2 ulaznice za kino predstave za subotu 4. rujna. Točan odgovor na pitanje: Tko glumi trenera Dreu Parkeru u filmu 'Karate Kid'? je Jackie Chan .

Majice su dobili Jozo Kajić iz Lipika, Tanja Karin iz Imotskog i Marko Huđek iz Zagreba, koji svoje poklone mogu očekivati putem pošte. Po dvije kino ulaznice za 4. rujna u zagrebačkom Movieplexu dobili su Marica Parać, Željko Mičuga i Ivan Jurjević.

Mole se dobitnici kino ulaznica da dođu najkasnije pola sata prije željenog termina kino predstave kako bi dobili ulaznice.