Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dijelimo ukupno 5X2 ulaznice za film 'Šuma Summarum', koji u kina Movieplex dolazi 11. studenog.


Film 'Šuma summarum' akcijska je crnohumorna priča scenariste i redatelja Ivana-Gorana Viteza čiji opus uključuje nekoliko kontroverznih kratkih filmova te TV serija. Ovaj film uspio je okupiti velika glumačka imena s naših prostora, tako da su ga svojom glumom upriličili i Vili Matula, Hana Hegedušić, Nataša Dangubić, Željko Königsknecht, Jakša Borić, Nina Violić, Goran Navojec i mnogi drugi.

Vezani članci Micanje drveća Društvenim mrežama širi se lažna snimka potresa, nemojte nasjesti na ovu dvostruku podvalu Slika nije dostupna Glasaj i ti! Odaberi domaću 'Osobu godine' za 2012.!

U ruhu akcijske komedije film iznosi priču koja se temelji na jednoj izletničkoj avanturi u sklopu team buildinga koji krene po zlu.Sam Ivan Goran Vitez ga opisuje kao film koji tematizira paradoks uređenog društva u kojem živimo: 'Protagonisti filma nađu se u kriznoj situaciji u kojoj će zatomljeni i duboko potisnuti nagoni izbiti na površinu te će u igri u koju su upleteni nestati nametnute im civilizacijske kočnice'.

Film je proizvela Kinorama, produkcijska kuća koja u filmografiji ima višestruko nagrađivane i priznate naslove kao što su 'Crnci', 'Kino Lika' i 'Tulum'. Svakako vrijedi pogledati još jedno djelo koje će biti upisano u našu kinematografiju, pogotovo ukoliko ste ljubitelj spletkarenja i akcije uokvirene humorom.

Po dvije ulaznice za film 'Šuma Summarum' dobili su: Daniel Herak, Goran Milić, Hana Savić, Suzana Orešić i Renata Šišak.

Sretni dobitnici svoje ulaznice moći će iskoristiti u razdoblju od 11. do 21. studenog u kinima Movieplex.