Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dnevnik.hr vas vodi na svečanu finalnu večer Miss Universe Croatia 2010.!


Ovogodišnji izbor ljepote Miss Universe održat će se 27. ožujka s početkom u 20 sati u zagrebačkom Hypo Centru u dvorani Kornati, a Dnevnik.hr dijeli čak 20 ulaznica za taj svečani događaj.

Vezani članci Slika nije dostupna Iako je bila muškarac, ipak će se natjecati za Miss Universe! Slika nije dostupna Primjetili su je tek - kad se skinula u bikini!

Ukoliko osvojite ulaznicu imajte na umu da je dress code za žene elegantno, a za muškarce odijelo i kravata. Da biste osvojili ulaznicu na e-mail showbizz@novatv.hr pošaljite odgovor na pitanje koja televizija će 28. ožujka u 17.15 sati prikazati snimku svečane finalne večeri izbora Miss Universe.

Miss Universe Hrvatska predstavlja neke od najambicioznijih i najuspješnijih djevojaka u zemlji, od kojih će samo jedna predstavljati Hrvatsku na svjetskom natjecanju. Miss Universe su u svijetu prepoznatljive po svojoj gracioznosti, stilu, predanosti radu i ciljevima, a vi svojim prisustvom podržite djevojke u natjecanju.

Sretni dobitnici 20x1 karte za svečanu finalnu večer Miss Universe Croatia 2010. su Janja Aničić, Dina Lukač, Lukrecija Lara Vrnoga, Ena Ercegovac, Đurđa Herjavić, Andrea Kreš, Ksenija Dijanežević, Ljiljana Tremski, Ana Petričić, Marija Ilić, Iva Petričić, Spomenko J. Bogdan, Ivan Jerkić, Josip Kovačević, Matija Kovačić, Vatroslav Šajnić, Marko Dajić, Josip Kovačević, Mirko Trubić i Sreten Krsnik.

Karte možete podignuti na recepciji Nove TV (Remetinečka cesta 139), uz predočenje osobne iskaznice. Čestitamo i želimo vam dobru zabavu na svečanoj finalnoj večeri Miss Universe Croatia 2010. godine!