Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U novom spotu srpske pjevačke zvijezde glavnu ulogu ima bivša hrvatska Miss Universe.


Nakon objavljivanja albuma 'Anđeo' i snimljenog spota za pjesmu 'Šta da zaboravim', pjevačica Marija Šerifović koja je s pjesmom 'Molitva' Srbiji 2007. godine priuštila pobjedu na Eurosongu, snimila je i drugi spot s posljednjeg albuma i to za pjesmu 'Jedan vidi sve'. Snimanje spota na poznatim sarajevskim lokacijama trajalo je dva dana, piše Blic. Režirao ga je Haris Dubica, poznat po režiji spota za Dina Merlina 'Deset mlađa' koji je u Bosni i Hercegovini proglašen najboljim glazbenim spotom za 2009. godinu.

Posebna uloga hrvatskoj Miss Universe

Vezani članci Slika nije dostupna Iako je bila muškarac, ipak će se natjecati za Miss Universe! Slika nije dostupna Primjetili su je tek - kad se skinula u bikini!

U spotu se radi o svakodnevnim stvarima u životu, koje nisu pretjerano moralne i ispravne, pošto 'Jedan vidi sve' te sve priče na kraju završavaju na ispravan način. Ulogu u spotu dobili su brojni sarajevski glumici poput Nermana Mahmutovića, Adema Smailhodžića, Adne Demirović i Jasminke Pašić, dok posebnu ulogu ima Miss Universe Hrvatske 2000. godine Renata Lovrinčević.

Nakon snimanja spota Marija Šerifović nastavila je s pripremama za solo koncert 15. travnja u Beogradskoj areni, kada je najavila 'glamuroznu scenografiju, veliki broj glazbenika te deset najpoznatijih ljudi u Srbiji iz svih branši koji će s njome u jednom trenutku zapjevati na pozornici'.