Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da bi zaista cijenio život, moraš postati kokainski ovisnik? To tvrdi glumac Dennis Quaid, koji je napokon priznao nešto što je većina već znala: da je u 80. godinama bio ovisnik o kokainu.


Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kad sam se probudio, povukao sam jednu crticu, potom sam se zakle da taj dan neću više… U četiri popodne sam si svejedno priuštio još jednu i opet postao hiperaktivan', izjavio je Dennis Quaid, prenosi Startribune.

Prisjetio se da je u tom periodu spavao sat vremena na noć. Razlog konzumiranja kokaina pripisao je prebrzom uspjehu. 'S obzirom na to da sam odrastao u nižem društvenom razredu, a zatim brzo uspio u Hollywood… Nisam znao kako se ponašati kad sam postao slavan', izjavio je Dennis Quaid.

Vezani članci John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada se oženio njome u strogoj tajnosti Slika nije dostupna EPIDEMIJA U HOLLYWOODU Uživaju u vezi s 30 godina mlađima!

Glumac je ubrzo shvati da će, ukoliko ne prestane s porokom, završiti u grobu. U to je vrijeme bio oženjen s Meg Ryan, koja mu je pomagala da se prijavi u rehabilitacijski centar. Neko vrijeme se borio s ovisnošću, i na kraju ju je pobijedio.

Da nisam prošao kroz sve to, ne znam bih li još glumio. Naučio sam što je to poniznost. Počeo sam ozbiljno cijeniti sve što imam u životu', izjavio je Quaid.

>> FOTO: Dennis Quaid u 55. ima tijelo 20-godišnjaka!