Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odvjetnik smrtno bolesnog Dennisa Hoppera izvjestio je da glumac više ne može primati kemoterapiju.


Glumac Dennis Hopper je smrtno bolestan od raka prostate i ne može primiti kemoterapiju, naveo je njegov odvjetnik u podnesku sudu, prenosi u četvrtak The Los Angeles Times.

Vezani članci Slika nije dostupna Epski razvod Dennisa Hoopera: Vrati mi mog čokoladnog zeku! Slika nije dostupna Hopper supruzi zabranio pristup

Odvjetnik Joseph Mannis opisao je teško stanje zvijezde kultnog filma 'Easy Rider', u podnesku od srijede, uz tvrdnju da glumca zbog toga ne može ispitati odvjetnik njegove supruge u brakorazvodnoj parnici. Njegovi su navodi u proturječju s prethodnim podnescima u parnici, koji su govorili o Hopperovim dobrim izgledima za izlječenje, navodi LA Times.

Slavni 73-godišnji glumac i njegova supruga Victoria, uključeni su u ogorčenu sudsku bitku, otkako je Hopper u siječnju zatražio okončanje 14-godišnjeg braka. Ona je podnesku sudu navela da Hopper želi razvod kako bi je isključio iz nasljedstva, što je on opovrgao.

Prema kalifornijskom zakonu o nasljeđivanju, bračni drug ima pravo naslijediti svu zajedničku imovinu stečenu u braku. Prema navodima liječnika Davida Agusa, Hopper jedva da teži 45 kg, izuzetno je slab i ne može izdržati dulje razgovore. Agus ističe kako bi ispitivanja na sudu 'moglo ugroziti njegovu sposobnost da prebrodi sadašnju zdravstvenu krizu'.

>> Dennis Hopper se razveo na samrtnoj postelji

Liječnik je također naveo, kako je odobrio Hopperu da se u petak pojavi na dodjeli zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu, jer će to vjerojatno biti pozitivno iskustvo.

Hopper je u veljači sudu podnio izjavu u kojoj je naveo da prolazi obećavajući tretman kemoterapije, te kako se nada da će postupak biti uspješan i da će se uskoro vratiti svom životu i radu. (Hina)