Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dennis Hopper uspio je dobiti sudski nalog za zabranu približavanja protiv svoje bivše supruge Victorie Hopper, nakon što su njegovi odvjetnici na sudu argumentirali kako njeno prisustvo u njegovoj blizini škodi glumčevom zdravstvenom stanju.


Dennis i Victoria su trenutno uključeni u jedan od najprljavijih celebrity razvoda koji vrvi ‘udarcima ispod pojasa’. Hopper je brakorazvodnu parnicu pokrenuo dok je ležao na odjelu za intenzivnu njegu, obzirom da se bori protiv raka prostate, kako bi suprugu zakonski izbacio iz svoje oporuke. Sudac je potpisao nalog po kojem se Victoria, mora i iseliti iz njegove kuće na Venice Beachu u Kaliforniji. Pored toga zabranjen joj je fizički pristup bivšem suprugu na udaljenost manju od 10 metara.

Vezani članci Marihuana u autu, ilustracija Uhvaćen na parkingu trgovačkog centra: 24-godišnjak u autu skrivao deset vrećica marihuane i kokaina Pali dileri iz Novog Zagreba - 1 Pao dilerski dvojac iz Novog Zagreba: Policija u stanovima pronašla gotovo 13 kilograma marihuane, kokain, MDMA tablete...

>> FOTO: Dennis Hopper snimljen kako kupuje 'travu'

>> Dennis Hopper se razveo na samrtnoj postelji

Njoj ostaje zakonsko skrbništvo nad šestogodišnjom kćerkom Galen Hopper, koju Dennis smije posjećivati dva sata dnevno. Prošli mjesec je Victoria predala svoje papire na sud u kojima je tražila poništenje brakorazvodne presude uz obrazloženje da zbog bolesti Dennis nema dovoljno dobar uvid u cijelu situaciju. Pored toga Victoria je navela kako Hopper pred šestogodišnjom kćerkom legalno puši marihuana, koju dobiva na recept, te je takvo ponašanje nazvala zlostavljenjem djeteta.

Dennis je pak čak i doktore natjerao da potpišu suglasnost da ga Victoria 'ubija glasno', kako bi ishodovao sudsku zabranu njenog prilaska njemu. Neki od američkih portala koji prednjače u ironičnom pristupu takvim situacijama tvrde kako je Victoria 'na konju', jer deset metara udaljenosti za nju ne znači ništa. S te udaljenosti se itekako vikanjem nekoga može ubiti glasno.