Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tonuća filmska karijera glumice Lindsay Lohan je doživjela novi debakl nakon što je objavljeno da će njen najnoviji film ' Labor Pains ' premijerno biti prikazan na televiziji umjesto u kinima.


Lindsay će trebati dobro razmisliti o svojoj budućnosti i karijeri glumice pogotovo sada kada je njenom najnovijem filmu doslovce odbijeno premijerno predstavljanje u kinima, prenosi Entertainmentwise.

Vezani članci Slika nije dostupna Sheen nakon debakla u Detroitu doživio ovacije u Clevelandu Slika nije dostupna Otjerali ga s pozornice: Sheenov show doživio totalni debakl!

Nova komedija o djevojci kojoj je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon što je svom šefu objavila kako je trudna će premijerno biti prikazan u srpnju idućeg mjeseca ove godine na ABC Family kanalu, te će biti pušten u prodaju u DVD izdanju mjesec dana kasnije navodi produkcijska kuća Nu image/Millennium Fims.

>>Lindsay Lohan troši novac svoje djevojke Samanthe

>>Lindsay Lohan se nakon svađe zaključala u kupaonicu

Od kako je film ' Labor Pains' završen sa snimanjima prošle godine, Lindsay je imala jednu gostujuću ulogu u seriji 'Ugly Betty', te se pojavila na nekolicini reklama kao model modne kuće Fornarina.