Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šokantne vijesti poput 'Cameron Diaz poginula u padu aviona u Dubovniku' koje pristižu na e-mail, računalu i podacima na njemu mogu nanijeti ozbiljnu štetu. Naime, radi se o mamcu koji hakeri koriste kako bi vaše računalo zarazili opasnim virusom Zeus.


Ako elektroničkom poštom primite mail otprilike ovakvog sadržaja - da je Cameron Diaz s 34 putnika poginula u padu zrakoplova, te da je potrebno kliknuti u privitak kako biste vidjeli detalje, znajte da se radi o opasnoj pošti.

Vezani članci Ilustracija WHO sazvao hitan sastanak zbog izbijanja jedne od najsmrtonosnijih zaraza na svijetu Sezona virusa - 2 Blagdanska okupljanja učinila su svoje, sve je više pacijenata u ordinacijama: "U zamahu smo koji još nije dosegnuo svoj vrhunac"

Glad za vijestima o poznatima i slavnima mogla bi vas skupo stajati. Stari trik hakera da korištenjem imena zvijezda na vaše računalo prenesu virus, postaje sve opasniji.

>> FOTO: Upoznajte gumenu Cameron Diaz

Zanimljivo je kako su ovog puta domišljati hakeri u kontekstu iskoristili Dubrovnik, tvrdeći da se nesreća dogodila upravo tamo - vjerojatno ponukani sve većim brojem poznatih koji pohode Dubrovnik. Osim Diaz, pri samom vrhu ljestvice celebretyja koji najbolje šire viruse su i Julia Roberts, Johnny Deep, Brad Pitt...

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju