Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kamerman tuži komičara Sachu Baron Cohena radi navodnog napada na prosvjedu homoseksualaca za pravo na brak u Los Angelesu.


Kamerman Mike Skiff tvrdi da je bio ozlijeđen u neredima 2008. godine kada se na mirnom prosvjedu homoseksualaca na pravo za brak pojavio Cohen sa filmskom ekipom komedije 'Bruno' s namjerom da isprovocira nasilje između suprotnih strana. Prema tužbi koju je podigao Skiff, komičar i njegovi suradnici na spomenutom su događaju nosili natpise kojima su iskre nemira pojačavali do dramatičnosti kako bi snimili materijal koji bi mogli iskoristiti za film, prenosi Toronto Sun. Skiff tvrdi da je počeo snimati metež kada su ga Cohenovi suradnici nasilno napali, kako bi ga, kako navodi, spriječili da sam snimi čitav događaj. Tvrdi da su ga gurali, potezali i survali na tlo. Cohena tuži radi ozljeda koje nije specificirao.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Dvije savršene guze na dodjeli MTV nagrada Slika nije dostupna Sacha Baron Cohen spalio kožu na intimnim dijelovima

Podsjetimo, za potrebe filma 'Bruno' Sacha Baron Cohen koji je glumio austrijskog gay voditelja, je s redateljem filma Larryjem Charlesom i filmskom ekipom koristio gerilski stil snimanja. Film je rađen je u formi lažnog dokumentarca, te je uloženo puno vremena i truda da bi se organizirale provokacije koje mogu nasmijati gledatelje.

>> Sacha Baron Cohen spalio kožu na intimnim dijelovima

>> 'Borat' će glumiti Freddieja Mercuryja