Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednog od najcjenjenijih komičara današnjice je prilično koštalo izbjeljivanje dlaka na intimnim dijelovima tijela dok se pripremao za ulogu, ili bolje rečeno transformaciju u Brünu – austrijskog gay novinara.


Sacha Baron Cohen nije moga tri dana sjediti nakon što je izbjeljivanje svih dlaka na njegovom tijelu krenulo u pogrešnom smjeru. Cohen je doslovce spalio kožu kemijskim sredstvima, jer je njegova koža burno alergijski reagirala, tvrdi izvor blizak glumcu, koji je progovorio za britanski The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna Američki homoseksualci zabrinuti zbog Brüne Slika nije dostupna FOTO: Dvije savršene guze na dodjeli MTV nagrada

Cohen se odlučio za drastične kozmetičke zahvate kako bi što realnije postigao promjenu izgleda u odnosu na lik Borata koji ga je ustoličio kao jednog od najkontroverznijih komičara na svijetu. Obzirom da je znao za podatak kako je depiliranje tijela popularni trend unutar homoseksualne populacije, odlučio je svoje crne dlake na tijelu izbijeli, kao bi bile što manje upadljive.

No odmah po upuštanju u kozmetički process, koža mu je alergijski reagirala na hidrogen peroksid, kojim se 'blajhao’. Naravno najveću količinu peroksida Cohen je stavio na područje oko spolnog organa. Zbog neugodne alergije je hitno morao ići na pregled doktoru, kako bi dobio nešto što će ublažiti iritaciju kože na mjestima tijela zbog kojih tri dana kasnije nije mogao sjesti na stolac.

>> VIDEO: Vratolomije 'austrijske gay ikone' uskoro u kinima

Članovi njegove filmske ekipe su u tome prepoznali dobar material koji su željeli snimiti, ali je Sasha to odbio zbog neugodnosti (koliko god to čudno zvučalo).

‘Brüno’ dolazi u kina početkom lipnja. U filmu su pored scena bičevanja od strane domine, učenja samoobrane od dilda i usvajanje crnopute siročadi, i scene u kojima Cohen sabotira tjedne mode u Parizu i Milanu, zbog čega je u potonjem gradu bio i uhapšen prošle jeseni.