Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Usprkos tome što je nakon jučerašnjeg srčanog udara došao svijesti i počeo pokazivati znakove oporavka, poznati glumac Bogdan Diklić, koji se nalazi na odjelu Intenzivne njege Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, jutros je opet pretrpio srčani udar.


Bogdanu Dikliću je u nedjelju navečer pozlilo tijekom izvođenja predstave na Sterijinom pozorju u Novom Sadu, a nakon još jednog pretrpljenog srčanog udara se nalazi u vrlo teškom stanju. Baš kada je Diklić pokazivati znakove oporavka, pretrpio je novi srčani udar, te je trenutno priključen na aparate i bori se za život.

Vezani članci Slika nije dostupna Gripa može potaknuti srčane udare Slika nije dostupna Preminuo 'kralj' romske glazbe Šaban Bajramović

>> Glumac Bogdan Diklić završio na intenzivnoj njezi

'Njegovo je stanje i dalje teško, ali stabilizirano. Zbog postojanja plućne tromboembolije (ugruška u plućima) Diklićevo liječenje se nastavlja na Institutu za plućne bolesti', izjavio je za Press glasnogovornik Instituta za kardiovaskularne bolesti Sremska Kamenica Goran Trajkovski.

Diklić je u nedjelju hitno prebačen na Institutu za plućne bolesti nakon što je kolabirao u jednoj od zadnjih scena predstave 'Kandid ili optimizam', u kojem je glumio lik Panglosa.