Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nancy Cartwright, glumica koja posuđuje glas Bartu Simpsonu već više od dvadeset godina, naljutila je TV šefove nakon što je na govornom automatu snimila promotivnu poruku za scijentološki event u Hollywoodu.


'Hej što ima, ovdje Bart Simpson!', prve su riječi snimljene reklamne poruke koju izgovara pedeset jednogodišnja glumica i scijentologica Nancy Cartwright. Nakon toga najavljuje okupljanje scijentologa za 31. siječnja i završava riječima: 'It's gonna be a blast, man!', odnosno u slobodnom prijevodu: 'To će biti ludnica!'.

Vezani članci Sestre Piknjač Cure iz Sarajeva završile u Simpsonima, pogledajte kako im je pripala ta čast Slika nije dostupna UPOZORENJE Ne čitaj ako ne želiš saznati tko je umro u Simpsonima!

Poruka je bila postana na internetskoj stranici celebrity blogera Pereza Hiltona, ali je uklonjena zbog vlasničkih prava 20th Century Foxa.

Cartwright je scijentološkoj crkvi donirala milijune dolara prije nego je postala član iste 1989. godine. 'Prije scijentologije imala sam san da živim od posuđivanja glasa animiranim junacima. Nakon što sam postala scijentologica, moje mogućnosti su se proširile do neslućenih razmjera, puno dalje od onoga što sam do tada sanjala.', izjavila je jednom prilikom Cartwright.

Glumica se našalila sa scijentološkom religijom u jednoj epizodi iz 1998. godine kad se obitelj Simpson priključila scijentolozima.