Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislio da je dijete sa suprugom

Britanski premijer kćer zaboravio u pubu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer David Cameron i njegova supruga Samanta zaboravili su svoju osmogodišnju kćer Nancy u pubu, nakon što su ondje ručali, potvrdio je u nedjelju njegov ured.

Djevojčica je u pubu u Buckinghamshire provela 15 minuta prije nego se Cameron vratio po nju. Bračni je par, prema priopćenju dobivenom iz Ureda, bio 'izbezumljen' kada su shvatili da Nancy nije s njima. Rekli su kako se ovaj događaj zbio prije nekoliko mjeseci, piše BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Supružnici Cameron u pubu su, osim s Nancy, bili i sa svojom ostalom djecom, šestogodišnjim Arthurom i 22-mjesečnom Florance.

>> Kanistar benzina vozila u autosjedalici, dijete nevezano sjedilo pokraj

Prilikom odlaska, David se odvezao u posebnom automobilu s tjelohraniteljima te je mislio da je Nancy u drugom automobilu s njegovom suprugom. Supruga je pak pretpostavila da je obrnuto.

Kada su stigli kući, odmah su primijetili da Nancy nije s njima. 'Srećom, kada su nazvali pub da pitaju je li njihovo dijete ondje, saznali su da je na sigurnom i da je dobro. Premijer je odmah otišao po kćer', stoji u priopćenju iz Ureda premijera. Kada se David vratio po nju, vidio je da djevojčica pomaže osoblju u pubu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene