Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uskoro razvedeni Ante Gotovac ponovno ljubi.


Radi se o 19-godišnjoj Osječanki Petri s kojom je viđen kako ovog vikenda razmjenjuje nježnosti u noćnom klubu u Ivankovu. Par se upoznao ovog ljeta, a kontaktirati je odlučio je nakon brojnih pokušaja spašavanja braka sa Simonom.

Vezani članci Slika nije dostupna Domaća zvjezdana događanja i kaosi u 2010. - suđenja, zatvori, pljačke Slika nije dostupna Simona Šajn otkriva svoju istinu o prostituciji

'To je Petra, moja simpatija što sam rekao i prije. Mogu reći samo sve naj za nju. Petra mi je draga', rekao je Ante kojem je 'SF situacija' u kojoj je jednom prilikom Petru upitao treba li joj poslati novac za bon na mobitelu, a ona mu je odgovorila kako ne treba 'jer ima još 15 kuna na računu'.

Petra za razliku od Simone razmišlja svojom glavom?

'A i ono što je najvažnije, Petra razmišlja svojom glavom. Nema mame, nema prijateljica, nema ničeg. Ima jako puno u glavi i odluke donosi sama. Što mi je dosad bila nepoznanica, moram priznati', priča Gotovac kojeg su dan kasnije po izlasku iz jednog osječkog noćnog kluba, kako tvrdi, opkolili policajci i nad njim izvršili pretres.

'Bilo ih je 30-ak, znači cca. jedan kombi, dva Touarega i dva BMW-a. Naglašavam da policija je radila svoj posao korektno sukladno prijavi koju je dobila', kaže Gotovac vjerujući da se policijska premetačina nije dogodila u okviru redovnih provjera već da su policijski službenici išli ravno na njega, po nečijoj dojavi.

'Niti kod mene, znači niti kod bilo koga iz mog društva, nije pronađeno apsolutno ništa. Nije bilo ni 'kokice' niti oružja niti tableta bilo kakvih. Niti je podignuta optužnica protiv mene. Ni u blokić me nisu zapisali', rekao je 'Antić Gotovčić'.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju