Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Angelina će, suprotno planiranom, za svoj redateljski prvijenac u BIH snimiti samo panorame Sarajeva i Vareša.


Promjena mišljenja ministra kulture i sporta BiH Gavrila Grahovca, koji je prvo izdao dozvolu za snimanje redateljskog prvijenca Angeline Jolie u toj državi, pa je povukao i opet izdao razljutila je njene producente, glumicu, koji su nakon mnogo medijske pompe odustali od snimanja u Bosni i Hercegovini.

Vezani članci Koronavirus u Sarajevu Nakon tri tjedna zatišja opet raste broj novih slučajeva, potvrđeno ih više od 700: "Ima dosta težih kliničkih slika" Pfizerovo cjepivo, ilustracija BiH treba stići ukupno 2,13 milijuna doza cjepiva: Prva pošiljka je već najavljena

‘Dogodile su se izvjesne promjene. Najveću odgovornost za ovakvu situaciju snosi ministar Grahovac zbog kojeg producenti traže jednostavnije opcije’ izjavio je Edvin Šarkić, kojem je otkazan sastanak s Jolie u Budimpešti zbog dogovora o snimanju u Bosni.

Scene koje su se trebale snimati u BiH navodno će se snimati u Budimpešti. No, Edo Šarkić, direktor producentske kuće 'Scout film', koja je zadužena za traženje lokacija za snimanje na području BiH tvrdi suprotno. Za portal sourche.ba je izjavio kako je ova informacija netočna, te da Angelina Jolie u Sarajevo dolazi već 10. studenog.

>> Scenarij filma Angeline Jolie šokirao srpsku javnost

>> Drama je gotova: Angelina dobila dozvolu za snimanje

>> Redateljica 'Grbavice' osudila zabranu snimanja filma A. Jolie