Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Počela je prva od ukupno dvije faze gašenja analognog televizijskog signala na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.


U utorak, 11. svibnja, počinje smanjivanje snage što može oslabiti primanje signala nacionalnih televizijskih nakladnika. Potpuni prelazak na digitalnu televiziju za gledatelje regije D1 (Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županija) očekuje se 25. svibnja kada se Nova TV može naći na kanalu 44.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Stigao velik broj pritužbi: Udruga za zaštitu potrošača "Korana" upozorava na obmane oko prijelaza na novi TV signal Hrvatska prelazi na novi sustav emitiranja televizijskoga signala (Foto: Dnevnik.hr) HAKOM upravo objavio vijest zbog koje se trebaju zabrinuti svi sa starijim televizorima

Preporučamo gledateljima da na vrijeme nabave potrebnu opremu i spremni dočekaju prelazak na digitalnu televiziju. Za sva pitanja obratite se pozivnom centru Vlade RH za pomoć u prelasku na digitalnu televiziju na besplatan broj telefona 0800 11 20 11 ili posjetite internet stranicu www.vlada.hr/dtv.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju