Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić još je jednom dokazala da s pravom nosi titulu Miss Skandala. Nakon takozvane afere 'Praxiten' te nesreće u kojoj je automobilom naletjela na motorista, manekenki se ovoga puta pripisuje kupnja kokaina. Nedavno uhićeni diler tvrdi da joj je više puta prodao bijeli prah.


'Ja ću samo reći da se ograđujem od svega. Imena i prezimena osoba koje se pojavljuju u medijima povezana s mojim imenom niti poznam, niti sa za njih ikada čula!', izjavila je za IN magazin Aleksandra Grdić nakon što je prozvana od varaždinskog dilera da joj je u nekoliko navrata prodao kokain.

Vezani članci Droga zaplijenjena u Zračnoj luci Gospodine, kakvi su vam ovo bomboni? U Zračnoj luci Zagreb uhitili Brazilca u švercu Policija zaplijenila 800 kg kokaina (Foto: MUP Srbije) Srpski dileri pali s 800 kilograma kokaina: Odale ih fotografije kojima su se hvalili na Facebooku

I dok policija tvrdi kako su prisluškivali dilerov mobitel i zabilježili sve razgovore koje je vodio, Aleksandra oštro demantira ikakvu povezanost s optuženim: 'Ja i on niti smo se ikada čuli telefonom, niti sam ikada nazvala dotičnog čovjeka čije se ime navodi u mediji, niti on mene.', rekla je Alex.

Aleksandra je u svojstvu svjedoka dala iskaz na sudu u Varaždinu, no sud je zaključio da je zbog straha od medijske eksploatacije svjedok govorio neistinu, a u medijima se pojavila informacija da su prijatelji dotičnog dilera Aleksandru prije nekog vremena i fizički napali. Više u prilogu IN magazina!