Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša farmerica Nikol Bulat gostovala je na našem Face2Face videochatu.


Nikol Bulat nije u naš studio ušetala u svojoj jakni sa šljokicama, ali je zato imala sat čije je svjetlucanje svima blještilo u oči. Je li to posljedica njezine odluke da promijeni vlastiti styling, nije nam poznato, no pjevačica je otkrila da je slavna jakna toliko prljava da čak razmišlja o spaljivanju. 'Zbog te jakne mi je bio ugrožen život, jer me krava Javorka mrko gledala svaki put kad bih išle preko dvorišta u zahod', rekla je bivša pjevačica grupe Feminnem.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Neću biti s čovjekom koji bi me prodao za kunu' Slika nije dostupna Oskudno odjevena Nikol oskudna i na riječima

'Još uvijek se navikavam na vanjski svijet. Čudno mi je biti okružen gomilom ljudi na ulici, imati vodu koja teče iz slavine, čokoladu... No, nez obzira što su uvjeti na Farmi bili katastrofa, a smetali su mi i narušeni međuljudski odnosi, rado bih se vratila', rekla nam je Nikol.

Nikol Bulat, naravno, nije mogla izbjeći pitanja o napuštanju Feminnena i svađi s nekadašnjim menadžerom. 'Imala sam svoje razloge za odlazak. No, žao mi je što sam napravila neke greške nakon napuštanja grupe, bila sam lakovjerna. Želim curama sve najbolje na Eurosongu, a na svog bivšeg menadžera ne bih trošila previše riječi', bila je jasna naša gošća.

Njezina pjevačka karijera nakon Farme i nije toliko izvjesna. 'Ne bih se htjela opterećivati karijerom, bitnije mi je da privedem kraju fakultet. Pjevanje će mi više biti kao hobi', istaknula je Nikol, otkrivši da je prije nekoliko godina ušla u uži izbor i za pjevačicu Magazina, a ni sada ne bi odbila to mjesto.

Nikol Bulat govorila je i o slučaju Žaninog sina, navodnoj krađi hrane na Farmi, seksu među farmerima, boji svojih gaćica, omiljenoj pozi u kravetu i koječemu drugome... Najbolje će biti da sve detalje današnjeg videochata provjerite u priloženim videoprilozima.

>> Ava Karabatić: Vratila bih se na Farmu iz ovih stopa!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju