Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britney Spears optužena je za krađu perike samo nekoliko sati nakon što se u 'dućanu za odrasle' u Los Angelesu pred 15-ak ljudi skinula kako bi isprobala gaćice.


Incident se dogodio prije gotovo 2 tjedna u sex shopu Hustler. Britney je izabrala nekoliko pari gaćica i krenula prema garderobi kada ju je zaustavilo osoblje. 

Vezani članci Slika nije dostupna Svaki put kad stane na pozornicu zaradit će gotovo 2 milijuna kuna! Slika nije dostupna Svima dali do znanja: Unatoč rastavi, i dalje smo u odličnim odnosima!

"Rekli smo joj da ne dozvoljavamo isprobavanje donjeg rublja i ona se jako uzrujala", rekao je jedan od zaposlenika. 

Britney je potom nasred dućana skinula svoje i isprobala gaćice s natpisom 'Barely Legal'. 15-ak kupaca koji su se također zatekli u dućanu šokirano su gledali što se događa. 

"Osoblje joj je reklo da se ne može tu presvlačiti, a ona je odvratila kako nije smjela odnijeti gaćice u garderobu. Kao da je malo dijete. Tada su joj rekli da ih sada mora platiti. Ona je okrenula očima, ali je ipak platila", rekao je jedan od kupaca te dodao kako je potom krenula prema jednoj lutki. Maznula je periku s lutke i otišla bez da ju je platila. 

25-godišnja pjevačica je navodno 'opsjednuta' donjim rubljem i igračkama za odrasle - u njezinoj rezidenciji navodno postoji soba s ogledalima, te raznim pomagalima poput bičeva, lisica i kostima.