Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Turneja Rolling Stonesa, prekinuta kada je pjevač Mick Jagger sredinom kolovoza u Španjolskoj dobio laringitis, nastavljena je u nedjelju navečer u Londonu prvim koncertom legendarnog britanskog rock sastava u toj zemlji od 2003.


Deseci tisuća vjernih obožavatelja platili su 192 funte (više od 270 eura) za koncert "starijih džentlmena", kako ih iz milja naziva
tisak.

Vezani članci Slika nije dostupna Rolling Stonesi kreću 2010. na svjetsku turneju Slika nije dostupna Britansko ljetovalište ukinulo zabranu nastupa Rolling Stonesa

Koncert na stadionu za rugby u Twickenhamu u Londonu dobio je ipak samo tri zvjezdice od mogućih pet od kritičara The Evening Standarda, koji se tješi što "barem nije padala kiša".

S druge strane, dnevnici The Independent i The Daily Express pišu o "trijumfalnom povratku u Veliku Britaniju", nakon Mikeovih problema s glasom i pada gitarista Keitha Richardsa s kokosove palme početkom godine na Fidžiju. 

Njihov show "najveći je u povijesti glazbe i priča se da im je već donio 120 milijuna eura", piše The Daily Express.

Stonesi će u Twickenhamu ponovno nastupiti u utorak, nakon čega nastavljaju s koncertima u Cardiffu, Sheffieldu i Glasgowu.