Hollywoodska glumica Juliette Lewis, koju pamtimo po filmovima 'Od sumraka do zore' i 'Rođeni ubojice', zagrebačkoj će se publici 30. svibnja u klubu Boogaloo predstaviti sa svojim sastavom Juliette and the Licks.


Svi koji su imali negdje priliku vidjeti uživo njezin nastup svjedoče o vraški žestokom nastupu tijekom kojega se ta raspjevana glumica rockerskih manira bez imalo straha baca u publiku. 

Vezani članci Bella Thorne (Foto: Instagram) Pokazala i više nego je trebala: Mlada glumica snimila singl pa slavila u čipkastom donjem rublju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Evo koju svotu slavna pjevačica zaradi u samo 20 minuta pojavljivanja

Juliette je i rođena buntovnica. Kao talentirana glumica, već se sa 14 godina putem suda uspjela osamostaliti i odseliti od roditelja, dok je godinu dana kasnije i napustila školu. 

Škola klince uopće ne priprema za život, tvrdi Juliette. Njezin odabir još od djetinjstva je bila - gluma. I uzbudljiv život, uvijek na rubu.

Kao 15-godišnjakinja sam si kupila auto za 6.000 dolara i vozikala se uokolo bez dozvole kaže Juliette, koja ne skriva kako je godinama konzumirala drogu, iz čijeg se pakla izvukla uz pomoć scientološke crkve, postavši njezina sljedbenica.

Nisam neka ljepotica, no zato dobivam bolje uloge, izjavila je Juliette, koja je godinama ljubovala s Bradom Pittom, a 1999. udala se za glumca Stevea Berru, od kojega se, pak, razvela 2003. godine. Kruži priča kako je neustrašiva Juliette prije negoli je krenula u rockerske vode ipak imala veliki strah - od gomile ljudi.

Navodno ga se oslobodila tako što je prikupila hrabrost i otišla na jedan koncert Rolling Stonesa u sklopu njihove turneje "Forty Licks" te se pridružila razgaljenoj masi u publici. 

Upravo zbog toga je, kaže priča, i nazvala svoj bend - Juliette and the Licks, s kojim će u Boogaloou predstaviti svoj aktualni album "Four On The Floor".