Još jedan šok u obitelji Spears. Mlađa sestra nekadašnje pop princeze Britney, 16-godišnja Jamie Lynn, potvrdila je za časopis 'OK!' da je trudna. Navodno je Britney vijest saznala baš iz novina, što joj se nimalo nije svidjelo.


Prema pisanju medija, Britney je pobjesnila nakon što je na takav način saznala da joj je sestra trudna. Posebno ju je pogodilo što je tajnu od nje čuvala i mama Lynne.

Vezani članci Slika nije dostupna Britney želi napisati roman: Glavni lik bit će Bambi! Slika nije dostupna Dečku priuštila vrući ples na štangi pred svima!

Jamie Lynn potvrdila je kako očekuje dijete čiji je otac njezin dugogodišnji dečko Casey Aldridge. Kaže kako je bila u šoku nakon što je na kućnom testu očitala pozitivan rezultat, no odlučila je šutjeti o tome dok liječnik ne potvrdi nalaz.

'Za trudnoću je u početku znala samo jedna moja prijateljica. Nisam htjela da itko utječe na moju odluku o tome što ću s djetetom. Iako me bilo strah, kasnije sam rekla i roditeljima. Moram napraviti najbolje za dijete i sebe', kaže Jamie Lynn koja je odlučila zadržati dijete.

'Isprva nisam vjerovala jer je Jamie Lynn uvijek bila odgovorna. Zato sam bila šokirana. No ja joj ne mogu suditi, jer sam i sama bila u sličnoj situaciji,' izjavila je Lynne.

Jamie Lynn kaže kako će dijete odgajati u Louisiani gdje će imati 'normalan obiteljski život'. 

Mama budućeg oca Caseyja Aldridgea, Joyce, sve je potvrdila. Kaže kako je znala za Jameinu odluku te da se slaže s njom.

Casey za sada nije želio ništa komentirati.