Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki filmski redatelj Quentin Tarantino pojavit će se kao glumac u japanskom vesternu što ga režira njegov prijatelj Takashi Miike.


Redatelj kultnog Pulp Fictiona i drugih filmskih uspješnica,
Tarantino će se na taj način odužiti svojem prijatelju Miikeu koji je glumio u njegovu hororu "Hostel" što ga je američki redatelj producirao., javljaju britanski mediji.

Vezani članci Kaubojsko selo Roswell u blizini Fužina (Foto: Dnevnik.hr) Neobična atrakcija u Fužinama: Kaubojsko selo napravljeno od kulisa filma pravi je mamac za turiste Slika nije dostupna S ovim naočalama nećete ostati gladni

Tarantino će glumiti u filmu sinkroniziranom na engleski jezik
Sukiyaki Western Django, koji bi se mogao opisati kao japanska inačica "špageti vesterna". Bit će to prvi "sushi vestern".

Miike je poznat po filmovima punim nasilja, a iz njegova filma o obračunu gangsterskih bandi iz 2002. "Ichi the Killer" bilo je
nekoliko scena koje su britanski distributeri zbog brutalnosti morali izrezati.

Producent prvog "sushi vesterna" Masao Osaki izjavio je kako je Miikeov san oduvijek bio snimiti upravo vestern. "Njegov je otac bio veliki obožavatelj špageti vesterna i mislim da se djelomično zbog toga želio i sam okušati u snimanju ovog filmskog žanra", kazao je Osaki.

Snimanje filma počinje ovaj tjedan, a Tarantino će u Japan doputovati tijekom mjeseca kako bi snimio "svoje" scene. Poput Miikea, Tarantino je često kritiziran zbog eksplicitnih scena nasilja u mnogim filmovima. Tarantinov zadnji film Kill Bill emitiran je u dva dijela kako bi se izbjeglo izrezivanje scena.