Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska pop-zvijezda Severina Vučković izostala je zbog ozljede noge sa snimanja prvih kadrova slovenskog filma "Pjetlov doručak" u kojemu igra ulogu fatalne žene o kojoj sanja skupina prijatelja zaposlenih u provincijskoj automehaničarskoj radionici.


- Severine nije bilo na snimanju jer je nedavno ozlijedila nogu, pa ćemo kadrove s njom snimiti naknadno, izjavio je redatelj filma Marko Naberšnik.

Vezani članci Severina - 1 Severina se oglasila o smrti dvoipolgodišnje curice koja je rastužila sve: "Okrutno, neshvatljivo. Jer sustav ne funkcionira" Severina Seve odala adresu svojeg splitskog doma i posvetila objavu posebnoj osobi: "Bio mi je najdraži"

Mladi redatelj rekao je da će dijelovi filma u kojima nastupa
Severina biti snimljeni do kraja rujna, a zbog reklame koju će im
donijeti hrvatska pjevačica očekuje uspjeh na prostoru cijele bivše Jugoslavije.

- Gledanost filma sigurno će biti veća na cijelom području, gdje
Severina predstavlja magnet za gledateljstvo, rekao je Naberšnik koji je u svoj scenarij unio i više elemenata koje Slovenci obično nazivaju "balkanskim humorom" kako bi ugodio potencijalnoj publici izvan Slovenije.

Scenarij za film "Pjetlov doručak" rađen je na osnovi istoimenog
romana suvremenog pisca Ferija Lainščeka. Glazbu za film napisao je Saša Lošić, poznat kao nekadašnji frontman sarajevskog "Plavog orkestra".