Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nedavno je Scarlett Johansson izjavila kako je monogamija protivna ljudskoj prirodi. Ta je izjava digla poprilično prašine, a mlada je glumica dobila mnoge epitete. Oni joj se čini se nisu svidjeli.


Sada tvrdi kako je sretna u monogamnoj vezi s Josh Hartnettom, njezinim partnerom u životu i posljednjem filmu 'Crnoj Daliji'. 

Vezani članci Djelatnici centra za besplatno testiranje na koronavirus u Njemačkoj Britanski soj mogao bi postati glavni uzročnik zaraze u Njemačkoj: Svaki tjedan besplatan test za građane Cjepivo, ilustracija EMA započela procjenu: Može li koktel antitijela potpuno preokrenuti borbu protiv koronavirusa?

'Josh je jako sladak' ističe 21-godišnja glumica u razgovoru za posljednji broj magazina Allure. 'Dobar je momak. Super osoba. Jako sam sretna i zadovoljna. Nasuprot sveopćem mišljenju nisam promiskuitetna.' kaže plavokosa glumica.

'Postoji krivo mišljenje kako sam na neki način seksualno dostupna. To nije točno, što u isto vrijeme ne znači da nisam otvorenih pogleda kada je u pitanju seks.' tvrdi Scarlett te nadodaje kako ne bi za sebe rekla da je 'serijski' monogamist, ali da se takav stav ne odnosi na razdoblje kada ima vezu. 'kada sam u vezi, u vezi sam'. 

No film ' Izgubljeni u prijevodu' koji je Scarlett i proslavio također na naki način ističe kako mnogamije nije baš potpuno prirodna stvar. 

'Mislim da smo u nekim stvarima poput životinja i na neki način se razmnožavamo instiktivno. No koliko god vjerovala u to trudim se da u vezi stvari funkcioniraju na monogamni način.' tvrdi Scarlett. 

Mlada glumica također podržava redovita testiranja na seksualno prenosive bolesti. 

'Testiram se na HIV dva puta godišnje. To je stavr socijalnog osvještenja. Stvar toga da ste pristojan čovjek. Gadi mi se kada ljudi ne vode računa o takvim stvarima. To je neodgovorno.' izjavila je plavokosa glumica.