Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madame Tussaud, poznati muzej voštanih figura, odlučio je napraviti figuru slavne starlete Paris Hilton, obučenu u prigodno zatvorsko odijelo.


Planetarno je poznato da od ponedjeljka 26-godišnja Paris služi trotjednu zatvorsku kaznu. To je inspiriralo osoblje muzeja voštanih figura, pa su zatvorski duh unijeli u muzej u New Yorku.

Vezani članci Slika nije dostupna Kim Kardashian predstavila svoju seksi voštanu figuru Slika nije dostupna VIDEO: Otkrivanje figure Brucea Leeja u muzeju Madame Tussauds

Sa voštane figuru poznate nasljednice skinuli su dizajnerske krpice i odijenuli je u prugasto crno-bijelo zatvorsko odijelo.

'Figura će biti u zatvorskom odijelu sve dok Paris bude u zatvoru. Odlučili smo se za tradicionalno prugasto zatvorsko odijelo jer je prepoznatljivije, iako su nove zatvorsle uniforme narančaste boje', kaže Stacy Shuster, direktorica marketinga Madame Tussauda. 

'Sve radimo u duhu zabave. Pratimo  poznate osobe i najnovijie događaje. Čim smo čuli da Paris ide u zatvor  pala nam je ova ideja na pamet', dodaje Stacy.   

Jedan od razloga za ovakav potez je i epidemija 'kulture' poznatih, koju, po mišljenju Shuster, predvodi Paris. 

U međuvremenu, odvjetnik poznate plavuše poručuje da je se ona u zatvoru osjeća dobro te ima puno vremena za razmišljanje o svom životu i o načinu na koji 'može svijet učiniti boljim mjestom'.