Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šesnaestogodišnja novozelandska glumica Keisha Castle Hughes, koja je bila nominirana za Oscara za najbolju glumicu za film "Whale Rider", u drugom je stanju, objavila je njezina agentica.


Castle Hughes, koja je baš završila s ulogom Djevice Marije u "Priči o rođenju Isusa", rodit će iduće godine nakon trogodišnje veze sa svojom dječjom ljubavi 19-godišnjim Bradleyem Hullom. 

Vezani članci Frances McDormand - 4 Posebna žena koju u Hollywoodu jako cijene: Odbija se šminkati, a nije joj smetalo ni što joj je muž dao prsten od bivše Oscar nominacije Pjesme nominirane za Oscara izvest će se na krovu muzeja u Los Angelesu i na Islandu

"Vrlo su sretni zbog toga", rekla je njena agentica Gail Cowan za list "Herald".

"Herald" dodaje da članovi obitelji odbacuju tvrdnje kako su
zabrinuti jer je par premlad za roditeljstvo.

"Koga briga što ona ima 16 godina?", kazao je jedan član obitelji. 

Castle-Hughes postala je s 13 godina najmlađa glumica ikada nominirana za Oscara za najbolju glumicu za svoj debi u "Whale Rideru", potresnoj mitskoj priči o odnosu novozelandskih Maora s kitovima.

Otada je glumila kraljicu Naboo u "Ratovima zvijezda: Epizoda III - Osveta Sitha" i trebala bi glumiti 13-godišnjakinju u novom filmu "Hey, Hey, It's Esther Blueburger" koji bi se trebao uskoro početi snimati i gdje će joj partnerica biti australska glumica Toni Colette.