Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gazda Svizac izabrao je svoje prve sluge, Ivanu i Borisa. Novopečena sluškinja Farme Ivana teže je podnijela izbor nego Boris koji je sve shvatio kao igru.


Ivana je odluku koja će ju odvesti na počinak u štalu dočekala u suzama i cijeli dan sarkastično izjavljivala šale na svoj račun. Ostali farmeri smatraju da je Gazda imao dosta težak zadatak.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Vlatka Pokos pjevala za seksi manekenke Slika nije dostupna 'Dino je tip muškarca za normalne žene'

Tko drži kuhaču, čini se da vlada i Farmom. Nakon ručka došlo je do svađe između 'glavne' kuharice Yo i sluškinje Ivane. Prvo je protestno izašla Aleks koja je htjela za večeru skuhati 'granadir', ali joj je Gazda to zabranio vjerujući Josipinom normativu. 

Ubrzo potom do konflikta oko kuhače došlo je i između Yo i Ivane. Ivana je izjavila da i ona zna kuhati, ali se nije htjela 'nadmetat', na što je Yo burno reagirala. Razljutila se i zato što farmeri započnu neki posao, a onda ga ostave na pola.

Unatoč razmiricama oko kuhinje i hrane, farmeri su složni oko jednog. 

- Svi smo mislili da ćemo umrijeti od gladi, a umrijet ćemo od žeđi. Nema goreg od toga!, komentari su posljednja dva dana. 

Čak je i Stipe koji je inače uvijek dobro raspoložen poludio zbog žeđi, pa mu je Josipa za piće pripremila prokuhanu vodu s limunom. Nestašica vode skoro je sve ukućane učinila nervoznima što je kulminiralo plačem konfliktne Hane koja stalno opominje farmere i prigovara zbog WC-a i jela, jer misli da dobiva premalo hrane, dok drugi jedu previše. 

Gazda Alen je ponukan situacijom odlučio postaviti ultimatum:“Ili će nam dati vodu ili idem van!“. Voda u bunaru zbog obilnih kiša i jakih podzemnih voda koje su ga zamutile, nije za konzumiranje, pa im je u pomoć stigao mentor Joža i objasnio kako će taj problem riješiti.

I Stipe se napokon prihvatio posla. Nakon par dana ležernog življenja na farmi Stipe se dokazao kao pravi radnik. Vrlo je kratko cijepao drva, a potom se prihvatio masiranja oskudno odjevene Stefany na njezinom krevetu.

Više na www.farma.novatv.hr  i u večerašnjoj emisiji u 20 sati na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju