Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rafo i Dvina su u skladu s Neninim željama postali novi sluge. Dvina je najprije reagirala riječima 'Mama ti je sluga', a potom komentirala kako joj je jako drago što ima tako "dobrog cimera".


Gazdarica Jelena smatra kako je sigurno da Rafo neće biti prvi duelist. 

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena i Ivana pokušale Nenu namamiti u krevet Slika nije dostupna Farma: Nova pravila, Jura i Neno sluge

"Koliko mi je teško, ipak mi nije toliko, jer znam da nećeš biti duelist!", priznala je Jelena Rafi.

Jedina sigurna finalistica, naime, smatra kako je gotovo "sigurna stvar" da će ona i Alen dati šibicu Dvini, no "situacija" između Jelene i Alena, tijekom dana baš i nije bila idealna. 

Potišteni Svizac se izdvojio od ostalih. Uopće nije bio raspoložen za priču, a pogotovo ne s Jelenom. "Što je tebi Alene, vidim da ne komuniciraš sa mnom?!", zamijetila je Jelena kojoj fali Alenova pažnja. 

Njezin izbor slugu očito nije odgovarao pripadniku 'istarskog klana'.

No, najveće brige, čini se, muče Ivanu. Osim što smatra da će biti prva duelistica, Ivana ne zna kako pobijediti Dvinu.

"S Rafom ću lako, ali s Dvinom, stvarno ne znam!", požalila se Ivana Jeleni. Gazdarica je očito odlučila Dvini naplatiti stare dugove: "Ma, stavila sam je za sluškinju, jer je ona mene isto stavila!". Jelena je također uvjerena da će Dvina dobiti sve šibice. "Zato sam i stavila Rafu, jer neće biti duelist. Ja mu neću dati šibicu, a neće ni Alen. Zato je i pristao da bude sluga, nije ni on budala, ruku na srce!", zaključila je Jelena smatrajući da Rafo nije "tako glup, koliko god dobar bio''. 

Farmerku Ivanu ipak ništa nije moglo utješiti. "Kako ću ja pobijediti sportašicu, dizala je sto kila!". No, Jelena ju je ipak ohrabrila: "Ma možeš ju dobiti, ja da se borim s njom, ja bi je razvalila! Ti imaš snage u rukama koliko i ja!", bodrila je Jelena. 

Gazdarica smatra da se svi trebaju boriti, pa makar i protiv prijatelja: "Mi smo svi koliko god bili dobri, ipak osobe za sebe! Ivana, ona će se sigurno boriti prva!", upozorila je.

Dan je bio izuzetno vruć, zato se farmerima nije dalo raditi. Posjetio ih je travar koji ih je izvukao iz kuće i odveo na livadu gdje su brali ljekovito bilje. Po povratku, atmosfera baš i nije bila sjajna, a napetost se "rezala u zraku". Dvina se nije pretjerano družila s gazdaricom, dok je Alen bio vidno nervozan.

Okus finala je blizu i nitko ne želi ispasti korak pred kraj, dok samouvjerene zabrinjava povratak starih farmera s kojima imaju neraščišćene račune. Jelena i Ivana su se prisjetile nekih od njih, te su tako nasamo izvukle njihovo "prljavo rublje". Jelena je zaključila kako su Dvina, Hana i Stefany bile prave mutikaše. "Kada sam ja bila gazda, Dvina i Hana su poslale papirić po Stefany na kojima su pisale sluge!", priznala je Jelena. Ivana je zaključila da se Stefany naljutila kada su joj dodijelili ulogu tračerice: "Stefany se uvijek ljutila, ali na kraju ona je bila ta koja je stalno prenosila informacije!"

Jelena je otkrila da se skoro posvađala sa Stipom radi Josipe. "Stipe me je napao da što ja mutim s Josipom, a ja sam morala biti u kuhinji, morala sam pričati sa ženom!". Rekla je da se "alfa mužjaku", čak i zaprijetila: "Ako ti misliš da ja nešto mućkam, ne dao ti Bog da tako razmišljaš, jer ako je tako, kada ja izađem odavde više neću progovoriti riječ s tobom!".

Nakon relativno mirnog dana punog "štefuljanja", Ivana je progovorila o svom narušenom odnosu s bivšom grupom Feminem. "Ja se osjećam kao lider. Falilo mi je pozornosti. Ta grupa ipak nije bila dovoljna za moje parametre!". Isto tako, rekla je da je bila u grupi "šašavih malih plavušica, koje pjevaju pjesmice!". Priznala je da su se svi čudili kako ona ipak "ima nešto u glavi" i nadodala da joj ''takva reputacija ne treba". "Ma ti imaš super glas, za solo karijeru!", zaključila je gazdarica.

Više na www.farma.novatv.hr .

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju