Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografi su za snimku holivudke bebe spremni platiti pravo bogatstvo. Posebno ako je to beba Angeline Jolie i Brada Pitta.


Kako će Angelina uskoro postati majka po drugi put, tako su i krenula nagađanja koliko će slavni par dobiti za sliku svoje bebe. A kako se priča da angelina očekuje blizance, mogla bi zaraditi čak 10 milijuna dolara za ekskluzivne fotografija potomaka Brangeline.

Vezani članci Bebe starci Roditelji su umrli od smijeha kad su prvi put vidjeli svoje bebe, pogledajte ova urnebesna lica Slika nije dostupna Široke traperice, obična majica, lice bez šminke... nismo je ovakvu viđali!

Urednik jednog magazina u SAD-u, Bonnie Fuller kaže kako su kroz godine te cijene narasle do nevjerojatnih visina.

- Ako je Jennifer Lopez dobila 6 milijuna dolara za svoje bebe, vjerujem da će sada angelina moći očekivati više od 8. Magazin koji je spreman to platiti, gledat će to kao dugoročnu investiciju koja će im se sigurno kroz vrijeme isplatiti.

Koliko su spremni fotografi platiti za snimku holivudske bebe, vidjeli smo početkom ovoge godine kada su slavne dame postale majke. 

Tako je u veljači Christina Aguilera dobila 1,5 milijuna dolara za fotografije svog sina, Maxa. Već spomenuta Jennifer Lopez i njezin suprug Marc Anthony za prve snimke svojih blizanaca, Max i Emme dobili su 6 milijuna dolara. 

Fotografije su objavljene u magazinu People, pa samo možemo nagađati hoće li se još jednom ovaj magazin isprsiti za fotografije dugo očekivanih beba para Brangelina.