Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Akcija! -skijanje Krvavec i kupanje u termama Snovik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iskoristite povoljan ski-paket: Autobusni prijevoz iz Zagreba, smještaj i kupanje u termama Snovik 4* sa uslugom 3 polupansiona, svakodnevni autobusni prijevoz od termi do najboljeg slovenskog skijališta-Krvavec (25 km) i 4-dnevnu ski-kartu za Krvavec

AZUR TOURS

Poslovnica Trg bana Jelačića 4, 10000 Zagreb,
Croatia Tel: 01/481 13 89; 01/481 98 05
Fax: 01/ 58 00 421
Više informacija na: 01/481 9805 ili kontakt e-mail

Pročitajte i ovo Jahorina ni Bosna nije što je bila Cijene na skijalištima u susjednoj zemlji odletjele u nebo! "Sad je trenutak da hitno reagiramo" Slika nije dostupna Skijanje u Francuskoj!

TERME SNOVIK 4*

Položaj: izgrađene 2006. g.,nalaze se u prekrasnoj Tuhinjskoj dolini, cca. 27 km od Ljubljane i cca. 25 km od skijališta Krvavec (cca. 35-40 minuta vožnje je do skijališta).
Sadržaji: hotelski bar (radi do 23 sata), restoran, dvorana za seminare, wellness sadržaji: Termalna ljekovita voda (unutarnji bazeni 32°C, jacuzzi 36°C), uz doplatu: saune (finska, parna i ledena sauna), masaže, kozmetički tretmani.
Prehrana: buffet doručak i večera
Opis soba i apartmana: Sobe i apartmani su cca. 100 m od glavne zgrade u kojoj se nalaze restoran i bazeni.
1/2 soba:SAT TV, u nekim sobama moguć dodatni ležaj, sušilo za kosu.
Apartmani za 4 osobe (popunjenost min. 3 osobe): 45 m2, spavaća soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe. Opremljena kuhinja i kupaonica, SAT TV, klima uređaj.
Apartmani za 4-5 osoba (popunjenost min. 4 osobe): 45 m2, spavaća soba s bračnim krevetom i dodatnim krevetom, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe. Opremljena kuhinja i kupaonica, SAT TV, klima uređaj.

Program putovanja:

1. dan (petak): Polazak autobusa iz Slavonskog Broda u 4:30 sati. Pauza u Zagrebu u 7:00 sati kako bi se ukrcali putnici iz Zagreba. Nastavak putovanja prema Krvavcu i planirani dolazak oko 9:30 sati. Skijanje cijeli dan. Za goste koji koriste samo terme Snovik prijevoz do terma i kupanje. Prijava u sobe moguća od 14 sati (a moguća i ranije ukoliko se sobe prije oslobode). Nakon skijanja (oko 16:30 sati) vožnja prema termama Snovik. Prijava u sobe i večera. Noćno kupanje do 22 sata. Noćenje.

2. dan (subota): Doručak i odlazak na cjelodnevno skijanje na Krvavec. Nakon skijanja (oko 16:30 sati) vožnja prema termama Snovik. Večera. Noćno kupanje do 22 sata. Noćenje.

3. dan (nedjelja): Doručak i odlazak na cjelodnevno skijanje na Krvavec. Nakon skijanja (oko 16:30 sati) vožnja prema termama Snovik. Večera i slobodno vrijeme (u nedjelju nema noćnog kupanja).

4. dan (ponedjeljak): Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak na cjelodnevno skijanje na Krvavec. Gosti terma mogu koristiti sobe do 10 sati i kupati se u termama cijeli dan. Nakon skijanja i termi (oko 17 sati) povratak prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima (oko 19:30 sati).


Škola skijanja/bordanja

U mogućnosti smo organizirati 4- dnevnu školu skijanja / bordanja za početnike,
suradnja sa ski učiteljima Jelka ski team http://jelkaskiteam.com/
Potrebno min. 8 polaznika za svaki tečaj, cijena po osobi: 450 kn (dnevno 4 školska sata).

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene