Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oglas

Novi PEUGEOT 208.

PR
PR Foto: PR
Još privlačniji, još emotivniji, još napredniji

Zamislite gradski automobil koji ne samo da će vas osvojiti svojim neodoljivim sportskim dizajnom već će vam pružiti i uživanje u potpuno električnom iskustvu vožnje.
To je osvježen, tehnološki napredan i nevjerojatno privlačan, novi PEUGEOT 208, najnovije remek djelo iz PEUGEOT radionice.

PR PR (Foto: PR)

Prepoznatljiva privlačnost kultnog modela PEUGEOT 208 dobila je suvremeniji i odvažniji dizajn. Novi prednji kraj s tri okomita svjetla u obliku kandži, redizajnirane stražnje svjetlosne linije i nova paleta boja čine 208 apsolutno neodoljivim. Osvježena maska i elegantan novi dizajn naplataka dodatno pojačavaju atraktivnost, karakter i mačkasti stav novog 208, uz zadržavanje isklesane i atletske siluete koju ćete obožavati.

PR PR (Foto: PR)

U unutrašnjosti, glavna je zvijezda napredni PEUGEOT i-Cockpit®. Veliki 10-inčni digitalni zaslon, kompaktni upravljač, dinamično ambijentalno osvjetljenje i modernizirano upravljanje ručnim mjenjačem čine vožnju u PEUGEOT 208 istinskim užitkom.

PR PR (Foto: PR)

Novi PEUGEOT E-208 predstavlja korak naprijed u elektrifikaciji, s potpuno električnim motorom snage 115 kW/156 KS i dosegom od 400 km. Također, nudi hibridne motore HYBRID 100 i HYBRID 136 za sve koji žele istražiti svijet elektrifikacije. Sustavi poput prilagodljivog regulatora brzine, pomoći pri parkiranju i niza povezanih usluga čine E-208 vrhunskim gradskim automobilom, a vožnju sigurnijom i jednostavnijom.

PR PR (Foto: PR)

Novi 208 dostupan je u tri inačice: ACTIVE, ALLURE i GT. Svaka inačica nudi svoje jedinstvene značajke, pružajući vam mogućnost da pronađete automobil koji savršeno odgovara vašim potrebama i stilu.

PR PR (Foto: PR)

Novi PEUGEOT 208 stigao je na hrvatsko tržište, a obećava neodoljivu kombinaciju sportskog dizajna, užitka u vožnji, električne izvrsnosti te vrhunskih povezanih usluga.

PR PR (Foto: PR)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene