Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon otpuštanja iz KBC-a Rijeka

Pacijent nakon upale pluća umro u sanitetskom vozilu u kojem je bio samo vozač. O čijem se propustu radi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pacijent starije životne dobi preminuo je u vozilu za sanitetski prijevoz istarskoga doma zdravlja u kojem je bio samo vozač nakon što je otpušten na kućnu njegu iz riječkoga KBC-a.

11 dana liječio se od upale pluća kao posljedice težeg oblika gripe. Iz istarskoga doma zdravlja kažu da im nije bilo napomenuto da je potrebna i medicinska pratnja, dok su u riječkom KBC-u smatrali da se medicinska pratnja podrazumijeva jer je riječ o težem, ležećem pacijentu.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca

"Svi upalni paramnetri, rengenske pretrage i opće stanje ukazivali su na to da više te bolesti i nema, a bio je po standardnom protokolu liječen, po svim pravilima struke. Po svim pravilima struke nije bilo propusta da nastavi liječenje u kućnim uvjetima", rekao je dr. sc. Igor Barković, zamjenik voditelja odjela pulmologije. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene