Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan životne opasnosti

Posjetiteljica Plitvica poskliznula se i pala u ponor dubok 30 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Francuskinja jučer je pala u ponor dubok 30 metara u krugu Nacionalnog parka Plitvička jezera. Trenutno je izvan životne opasnosti.

Jučer oko 11:20 sati jedna od posjetiteljica Plitvičkih jezera je, prilikom obilaska i razgledavanja u blizini jezera Okrugljak, pala u ponor dubok 30 metara, doznajemo u policiji.

Pročitajte i ovo U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

Posjetiteljica je najvjerojatnije prešla na drugu stranu zaštitne ograde na vidikovcu i poskliznula se. Pala je u ponor dubine 30-tak metara. Iz ponora su je izvadili djelatnici Nacionalnog parka, tzv. rendžeri.

U blizini se našla Hitna medicinska pomoć čijim je vozilom posjetiteljica prevezena do vojarne u Gospiću. Iz Gospića je vojnim helikopterom prevezena u KBC Sušak u Rijeci, dodaju u policiji.

23-godišnja Francuskinja je u teškom stanju. Zadobila je po život opasne povrede, a prema posljednjim podacima iz bolnice radi se o povredi kralježnice. Trenutno je izvan životne opasnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene