Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA ISTRAŽUJE UZROK

Tragedija kod Đakova: U urušavanju silosa poginuli otac i sin, poznati stočari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na licu mjesta obavljala očevid do kasnih večernjih sati, no kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić, nisu ustvrdili razlog urušavanja silosa.

U mjestu Đurđanci pokraj Đakova, u polju su poginule dvije osobe kad se na njih srušio silos. Dario Premec iz Policijske uprave osječko-baranjske kazao je za DNEVNIK.hr kako je policija u Đakovu dobila dojavu da se u poslijepodnevnim satima srušio silos u polju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

Po dolasku na mjesto događaja policajci su mogli samo konstatirati da su u urušavanju objekta smrtno stradale dvije osobe, u dobi od 32 i 71 godinu, dok je treća osoba, starosti 30 godina, teško ozlijeđena i odvezena je u bolnicu.

Po neslužbenim informacijama, radi se o poznatoj stočarskoj obitelji Markić, a mediji ih pamte po prosvjedu prije nekoliko godina pred Općinom Semeljci zbog zemlje, kada su danima usred sela držali krave, a svoje su bikove doveli i pred resorno ministarstvo kako bi ukazali na neporavilnosti u podjeli poljoprivrednog zemljišta. Navodno su poginuli otac i najmlađi sin, Stipo i Goran Markić, dok je ozlijeđen još jedan muški član ove obitelji.

Policija je na licu mjesta obavljala očevid do kasnih večernjih sati, no kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić, nisu ustvrdili razlog urušavanja silosa. Stoga će detaljnije informacije biti poznate po okončanju istrage, a policija zasad ovo smatra nesretnim slučajem.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene