Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđena vozačica

Teška nesreća u Splitu: Automobil sletio s ceste i završio na krovu, žena poginula, tri osobe ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u Splitu jedna je osoba poginula.

Jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 2.50 dogodila u Splitu. Kako javlja splitska policija, automobil je na adresi Put sv. Lovre 20 sletio s kolnika.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti

Do nesreće je došlo kada je 45-godišnja vozačica automobilom marke Mitsubishi splitskih registracijskih oznaka sletjela s kolnika, a vozilo se prevrnulo na krov.

U prometnoj nesreći je smrtno stradala 43-godišnja putnica iz vozila, dok su lakše ozlijeđena dva putnika u dobi od 31 i 22 godine. Oni su nakon pružene liječničke pomoći otpušteni iz bolnice. Vozačica autombila je teško ozlijeđena i zadržana je na bolničkom liječenju.

Na mjestu događaja je obavljen očevid, kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene