Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Policija objavila detalje ubojstva u Puli. U tijeku potraga za ubojicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je tupim predmetom usmrtio 79-godišnjakinju čije su tijelo pronašli u petak u stanu u Ulici Monte Cappelletta u Puli, izvijestili su u subotu iz istarske policije, a neslužbeno se doznaje da se za ubojstvo sumnjiči njezinog 37-godišnjeg sina.

Policija je u petak oko 23.30 sati u stanu u Ulici prilaz Monte Cappelletta u Puli pronašla mrtvu ženu, a policijski službenici koji su zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid utvrdili su kako ju je nepoznati počinitelj usmrtio tupim predmetom.

Njeno tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obdukcije, a policija intenzivno traga za počiniteljem i nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga u tijeku Ubojstvo u Puli: U stanu pronađena mrtva 79-godišnjakinja
Pročitajte i ovo Psihologinja Lorena Zec - 3 PSIHOLOGINJE ZA DNEVNIK.hr Zločin i kazna: Je li Hrvatska zemlja koja voli nasilje i mrzi žene i jesu li svjedoci zločina u Rijeci nasilnici ili žrtve?

Neslužbeno se doznaje kako je ubijena Puljanka živjela s 37-godišnjim sinom kojeg se sumnjiči da je počinio to kazneno djelo odnosno da je tupim predmetom udarcima u glavu ubio majku.

Istraga je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene