Njezina ljepota zapanjuje

Izgubila je oca kao tinejdžerica, svjetsku slavu donijela joj je jedna naslovnica, a poznata je i po vezi s velikim zavodnikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk probila se u svijetu manekenstva kada ju je uočio agent kojeg je zapanjila njezina ljepota za koju ona često ističe da je naslijedila od pokojnog oca.

Irina Shayk jedna je od najtraženijih manekenki na svijetu, a poznata je i po tome što ima dijete s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Slavna ljepotica, koja 6. siječnja slavi 35. rođendan, rodila u Yemanzhelinsku kao kćer tatarskog rudara Valeryja Shaykhlislamova i Ruskinje Olge koja je u vrtiću podučavala djecu glazbi. Irina često ističe da je svoj izgled naslijedila od oca i da ljudi dosta griješe misleći da potječe iz Južne Amerike. "Moj otac je imao tamniju kožu jer je Tatar. Ponekad Tatari izgledaju poput Brazilaca. Svoje svijetle oči sam naslijedila od majke", pojasnila je Irina koja ima stariju sestru Tatianu Petenkovu. Tatiana je rodila troje djece i jednoj kćeri je dala ime Irina po slavnoj sestri. 

Manekenka je kao 6-godišnjakinja počela svirati klavir i tri godine kasnije su ju roditelji upisali u glazbenu školu koju je pohađala sedam godina. Istodobno je svirala piano i pjevala u zboru jer je njena majka željela da ide njenim stopama. Kada je imala 14 godina, Irina je izgubila oca koji je preminuo od upale pluća. Zbog toga je njena obitelj bila suočena sa siromaštvom i njezina majka je morala raditi dva posla kako bi ih prehranila. 

Nakon srednje škole Irina je upisala studij marketinga, no uskoro se odlučila za kozmetičku školu u koju je išla njezina sestra. Tamo ju je zamijetio čovjek iz lokalne modeling agencije kojeg je očarala svojom ljepotom. Irina je 2004. sudjelovala na izboru ljepote i osvojila titulu Miss Chelyabinsk. 

Tri godine kasnije je dobila važne modne angažmane i postala zaštitno lice poznatog brenda donjeg rublja, no međunarodnu slavu joj je donijela naslovnica magazina "Sports Ilustrated Swimsuit Issue" 2011. Tada je prozvana i ikonom modne industrije. 

Nakon toga se njezina karijera počela kretati još brže uzlaznom putanjom i ostvarila je suradnje s brojnim svjetski poznatim brendovima, pozirala za puno naslovnica modnih magazina i postala Viktorijina anđelica. 

Irina ima trogodišnju kćer Leu De Seine s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom (46) s kojim je prekinula u lipnju 2019. kada se šuškalo da Bradley ljubi pjevačicu Lady Gagu s kojom je snimao film "A Star is Born".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Krajem prošle godine se šuškalo da se par pomirio jer su viđeni s kćerkicom u šetnji u prisnom odnosu i oboje su blistali te se nisu prestali smijati. Neki mediji su se raspisali da se čini i da je manekenka prekinula s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom koji je poznat kao veliki zavodnik i ljubio je brojne ljepotice.

Inače, Irinino bogatstvo se procjenjuje na 25 milijuna dolara, a na Instagramu ju prati više od 14 milijuna ljudi.   1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Dok čeka sudsku odluku o skrbništvu, Angelina kvalitetno provodi vrijeme s djecom, a odavno nije izgledala bolje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene