Modni gafovi i razgolićena izdanja slavnih ljepotica poput Irine Shayk, Tine Louis, Elisabette Canalis i Rite Ore obilježili su ovu godinu.

Galerija


Iako u 2020. godini baš i nismo imali priliku viđati zvijezde na crvenim tepisima i u glamuroznim izdanjima, kao inače kada svijetom nije harala pandemija koronavirusa, ipak smo mogli svjedočiti nekim modnim gafovima i nezgodama čije su fotografije osvanule u medijima.

Vezani članci Rita Ora Na sve kritike uvijek odgovara fotkama u oskudnim izdanjima, a zamamnom figurom i ovoga je puta ostavila sve bez teksta Irina Shayk - 1 Jedna od najseksi žena na svijetu priredila prizor za pamćenje, ulicom je trčkarala samo u donjem rublju

Zvijezde su pokazale i više nego što su htjele ili planirale, možda slučajno, možda namjerno, ali ništa nije promaklo fotografima koji su ih uhvatili i zabilježili njihove nezgodne trenutke u javnosti.

Na tom popisu našla se lijepa manekenka ruskog porijekla Irina Shayk koja se prošetala New Yorkom u gaćicama i majici, a nekima se poput kćeri tenisača Borisa Beckara Anni Ermakovoj nije dalo oblačiti grudnjak, baš kao ni talijanskoj glumici Elisabetti Canalis, koju je nekoć ljubio George Clooney. Gaćice je pokazala i pjevačica Rita Ora, kojoj je na jednom snimanju probleme s haljinom radio vjetar, a njezinoj kolegici Cardi B suprug je rukama morao pridržavati grudi kako joj ne bi ispale iz dekoltea.

U poluprozirnim izdanjima šetala se i manekenka Winnie Harlow, a ljepotice poput njezinih kolegica Tine Louise i Tine Kunakey vodile su borbu na plažama u pretijesnim bikinijima.

Sva izdanja koja baš nisu proslavila slavne ljepotice pogledajte u našoj galeriji.

Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?